fredag den 9. marts 2012

Brownie-chokoladekage med karamelglasur (Hummingbird)

til bageform 30x25

5 æg
500 g sukker
125 g mel
100 g kakaopulver
250 g smeltet smør
50 g hakket chokolade

Forvarm ovnen til 200 grader.
Pisk æg og sukker let og luftigt med en elpisker. Tilsæt mel og kakaopulver og pisk til alle ingredienser er godt blandet. Hæld smørret i og bland det godt. Fordel chokoladen jævnt i dejen.
Bag kagen i 30-35 min eller til toppen er fast, men kagen stadig er blød i midten. Lad den afkøle helt.

Glasur
250 g flormelis
75 smør, usaltet
2 spsk mælk
3 tsk Dolce karamel
2-3 spsk kakaopulver

Bland alle ingredienserne til glasuren og pisk med elpiskeren i godt 5 min. Sådan at den er let og luftig. Smøres på kagen, når den er helt afkølet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar