Basis muffins opskrift (inspireret af The Hummingbird Bakery)
120 g mel
140 g sukker
1½ tsk bagepulver
40 g smør
120 g mælk
1 æg
1 tsk vaniljesukker (gerne hjemmelavet)
Ved chokolade cupcakes er det 100 g mel og 20 g kakaopulver.
Pisk mælk og æg sammen. Herefter blandes resten sammen og mælkeblandingen piskes i til dejen er glat. Dejen er meget tynd, så den kan med fordel hældes i formene. Formene må max fyldes ½ ellers kan dejen godt flyde over.
De bages i ca. 15-20 min ved 175-200 grader. Tjek med en strikkepind.
Her kommer lidt billeder fra kurset.
Til pyntning af kagerne brugte vi icing mix fra www.cakesandmore.dk og så havde jeg lavet en vanilje frosting med lemon curd
Vanilje Frosting
250 g flormelis
80 g smør
25 ml mælk
lidt vaniljesukker
2-3 spsk lemon curd
Det hele piskes godt med håndmixeren til frostingen er lys og luftig.
Hej Jane
SvarSletJeg vil høre, om det er muligt at få et kursus med dig hjemme hos os - en gave til min svigermor. Vi bliver fem tøser.
Hvad ville det evt. koste?
Kh. Helene
Hej helene!
SvarSletEr det for sent at svarer?
Hilsen jane